|
 |
|
 |
| |
| |
 |
DevilRacingClub.MyForum.ro
Forum Auto
|
 |
|
Acum este: 11/10/2026 04:11
|
| Autor |
Mesaj |
03FAK Presedinte
Data inscrierii: 13/Ian/2009 Mesaje: 17 Localitate: Craiova
|
Trimis: 13/01/2009 13:49 Titlul subiectului: DESCRIEREA CLUBULUI SI REGULI |
|
|
,, Devil Racing Club â este un club pentru impatimitii vehiculelor cu 2 si 4 roti chiar de stagiul lor de pregatire.
Clubul reprezinta un grup de prieteni cu pasiuni comune: masinile, tuning-ul si cursele auto-moto, care indruma pasionatii de curse de amatori pe calea legalitatii.
,, Devil Racing Clubâ sprijina orice club in demersul de promovare a sportului cu motor pe cale legala, nedorind a se implica in scandalurile dintre alte cluburi sau persoane.
Obictivele clubului
Obiectivele clubului este legarea de prietenie intre pasionatii auto, membrii ai clubului nostru, cat si din alte cluburi similare.
Alte obiective ale clubului fac referire la organizarea de competitii pentru amatori, fie ca este vorba de curse de acceleratie, curse de viteza pe traseu montan, curse de indemanare sau expozitii de tuning intr-un cadru legal pentru a restrânge riscurile participantilor si de-a dezvolta spiritual de competitie.
Membrii clubului
,,Devil Racing Clubâ accepta ca membrii persoanele care doresc sa se inscrie fara deosebire de nationalitate, sex, religie si care indeplinesc urmatoarele conditii:
1. Sa detina permis de conducere;
2. Sa posede un autoturism;
3. Sa nu fie penis in alt club auto din Romania;
4. Sa respecte deciziile clubului si ale majoritatii;
5. Sa respecte membrii clubului si membrii celorlalte clubului;
6. Sa se implice in actiunile clubului in functie de necesitati. _________________ Devil Racing Club is the best
Ultima modificare efectuata de catre 03FAK la 17/02/2009 00:52, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
| Autor |
Mesaj |
03FAK Presedinte
|
Trimis: 16/01/2009 16:07 Titlul subiectului: |
|
|
Pentru mai multe detalii si inscrieri ne puteti contacta la numerele de tel:
0721/10.76.56 & 0768/77.13.87 - Costi alias Cretu
0741/59.94.11 & 0770/22.19.86 - Adi
sau pe Forum _________________ Devil Racing Club is the best |
|
| Sus |
|
| Autor |
Mesaj |
EnZo Administrator

Data inscrierii: 11/Ian/2009 Mesaje: 8 Localitate: Braila/Craiova
|
Trimis: 17/01/2009 17:04 Titlul subiectului: |
|
|
Din componentÄ mea as dori ca toti membri clublui sa puna cel putin o poza pe forum cu masina lor pt credibilate, fara sa se supere nimenea ca nu ii credem sau cine stie cum se mai interpreteaza ... eu zic ca nu cerem mult o poza cu masina si membru.
Deoarece, cred ca mai multi am fost la acea discutie despre cel care detine nu stiu ce Olcit cu motor de vw golf 3 gti de 180 de cai si 6 butelii de nos.
si ca sa nu existe dubii uitati de ce nu cred eu:
- motor de vw pe olcit cam imposibil motorul de olcit sta prins de cutie si nu are tampoane , pe cand motoru de golf sta prins pe lojenroane prin suporti de motor cu tampoane.
- motor de 180 de cai din fabrica de generatie veche la volkswagen se gaseste doar celebrul VR6 2.8 litri ...
- momentan in romania exista un solitar centru de NOS (mai mare de stage 1) si de incarcarii buteli NOS si acesta este la bucuresti si se numeste MASTER TUNER.
- + povestea ca ne'a zis ca nu vine masina ca i sa ars calculator care costa 4000 de euro, calculatoare de vw mk3 gti sunt la dezmembraii sa iti pui si in cap in jurul valori de 3 mil + sa zicem ca te mai costa resoftarea la ala vreo 140 de euro, deci nici macar cei de la EDS MOTORSPORT (oameni fac componente pt Opelurile care alearga in raliuri) nu au calculatoare STAND ALONE , care se monteaza separat, care sa coste bani astia ...
EU ROG POSTAREA DE POZE CU BOLIDUL PERSONAL (minim o poza), PE FORUM PT EVITAREA POVESTILOR DE GENU ASTA
si eu o sa pun in discutie eliminarea membrilor care vin cu astfel de povesti , app nu toti ne'am nascut prosti!
P.S. Eu mi'am postat masina pe forum ! |
|
| Sus |
|
| Autor |
Mesaj |
03 TJD Presedinte
Data inscrierii: 13/Ian/2009 Mesaje: 24 Localitate: Craiova
|
Trimis: 26/01/2009 23:17 Titlul subiectului: |
|
|
| Sunt de acord cu enzo intr-o viitoare sedinta ..o sa punem in discutie aceasta treaba. |
|
| Sus |
|
| Autor |
Mesaj |
03FAK Presedinte
|
Trimis: 28/01/2009 16:33 Titlul subiectului: |
|
|
si eu sunt deacord. cand mai facem si noi o sedinta, ca sa vb despre asaceva si despre proiecte ce am putea face? _________________ Devil Racing Club is the best |
|
| Sus |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
| |
 |
|
 |
|
|